promotii

Buna ziua,

Am comandat produsul GE 132 pentru mama mea, in varsta de 77 ani, care sufera de urmatoarele afectiuni:

Dupa cum apar in evidentele dvs, pe baza comenzilor facute, am inceput tratamentul cu produsul GE 132 in iunie 2011, cu doza dubla de 4 cps/zi, 2 dimineata si 2 la pranz, timp de 3 luni, dupa care am mers cu doza de 2 cps/zi inca o luna dupa care am facut o pauza si apoi am reluat.

Produsul GE 132 l-am comandat ca adjuvant in tratarea tumorii care, din cauza celorlalte afectiuni, nu se putea interveni chirurgical sau cu citostatice, acestea fiind prea agresive pentru starea ei de sanatate.

De la oncologie i s-a prescris un singur medicament (anastrozol) pe care il ia zilnic, cate o pastiluta seara. Ca analize, nu facem decat INR-ul la 2 luni pentru dozarea sintromului. Altfel de analize nu am mai facut pentru ca nu ne-am mai permis financiar (de exemplu  tomografii).

Vreau sa va mai spun ca pana sa inceapa sa ia GE132 avea foarte des carcei cumplit de durerosi, acum s-au rarit considerabil.

Consider ca la cate afectiuni are si mai ales cea maligna, faptul ca este inca in viata este si datorita acestui antioxidant GE 132 si sper sa-i faca bine in continuare.

Va multumesc.

Daniela P., Pitesti

.................................................................................................................................................................

Buna ziua,

Ma numesc Daniela C., sunt din Bistrita si as vrea sa va multumesc pentru acest medicament GE132 pe care l-am luat pentru sotul meu care avea o durere in piept. Dupa 2 luni de tratament (2 capsule pe zi) sotul meu a inceput sa se odihneasca noaptea, durerea s-a ameliorat, a disparut oboseala si imunitatea lui a crescut (in aceasta iarna care a fost destul de lunga si grea, nu a racit, desi e mecanic auto si e tot timpul pe afara, durerea am inteles ca e la pericard si provine din raceli repetate si netratate).

A luat tratament cu GE 132 timp de patru luni.

Multumim frumos si multa sanatate! O zi frumoasa in continuare!
 

 

 

 

SEO