promotii

GE132

Ge132  Antioxidant

Cum actioneaza Ge132:

GE132 este considerat drept cel mai puternic antioxidant natural. Radicalul liber este orice atom (molecula) ce are pe ultimul strat un electron neimperecheat. Antioxidantii sunt substante care preiau de la radicalii liberi electronul pe care acestia il au in plus. In stare de stres se elibereaza o cantitate mare de radicali liberi, care trec in mod liber prin membranele celulare si ajung la nucleu, unde cauzeaza mari prejudicii celulei, initiind diviziunea ei necontrolata, adica aparitia unei tumori maligne. Procesul de diviziune necontrolata apare datorita concentratiei de oxigen in nucleul celulei.

Dr. Otto Warburg a stabilit ca celulele canceroase nu pot metaboliza oxigenul, adica se dezvolta numai in conditii anaerobe (fara prezenta oxigenului). Acest savant german, laureat al Premiului Nobel, confirma prin descoperirea sa ideea ca radicalii liberi care se combina cu oxigenul din nucleele celulelor cauzeaza in mod direct dezvoltarea carcinoamelor.

Ge132 are in structura sa trei atomi de oxigen, ceea ce il face extrem de eficient pentru preluarea electronului radicalului liber, cu care se leaga de radicalul liber si pe care il elimina din organism prin urina - adica este un antioxidant. Astfel, la 20-30 de ore dupa administrare, o mare parte din Ge132 se afla in urina, ceea ce exclude efectele secundare. Ge132 mareste eficienta oxigenului la nivel celular, inhiband astfel numeroase procese cronice, cum ar fi: artrita reumatoida, insuficienta cardiaca, angina pectorala, hipertensiunea, apoplexia, diabetul, astmul, boala Parkinson, scleroza cerebrala, epilepsia, boli oculare (glaucom, cataracta, inflamarea retinei ochiului si a nervului optic) si altele.

Cercetarile publicate in „Journal of Interferon Research" conduc la concluzia ca Ge132 reface functia normala a limfocitelor T si B, care stimuleaza in mod direct productia de interferon. INTERFERONUL este cunoscut ca fiind un agent anticancerigen. El stimuleaza cresterea si maturarea celulelor NK(natural killer) din care se dezvolta anticorpii, dar si ei insisi produc anticorpi impotriva celulelor tumorale.

MECANISMELE DE ACTIUNE ALE Ge132
Stimularea sistemul imunitar
1. Induce si mareste productia de interferon endogen;
2. Stimuleaza producerea de celule natural ucigase NK;
3. Stimuleaza actiunea macrofagelelor;
4. Stimuleaza acšiunea limfocitelor.

Ge 132 ajuta la cresterea considerabila a ratei de folosire a oxigenului din sange (in special la celulele cancerigene anaerobe)
1. Ge 132 are 3 atomi liberi de oxigen.
2. Stimularea citocromului Р-450 in sistemul de oxidare

Revitalizarea celulelor si rectificarea genelor
1. Stabilizeaza genele labile si ajuta la rectificarea lor;
2. Activeaza receptorii citoplasmici, care stimuleaza cresterea celulelor prin revitalizarea proteinei procariotelor РКР2q.
3. Continutul de Ge in celule scade si poate fi refacut prin administrare de
Ge132.

Actiunea complexului Ge132 la nivelul mitocondriei
Pentru a se elibera energie in mitocondrii prin intermediul unor reactii fermentative este necesar, inainte de toate, sa se activeze oxigenul si hidrogenul. Aceasta activare o face fermentul citohromoxidaza care este stropit pe mitocondrii in cantitati mici.

Ge132 mareste eficienta oxigenului la nivel celular, inhiband astfel numeroase procese cronice, cum ar fi: insuficienta cardiaca, angina pectorala, hipertensiunea, apoplexia, diabetul, astmul, boala Parkinson, scleroza cerebrala, epilepsia, boli oculare (glaucom, cataracta, inflamarea retinei ochiului si a nervului optic), artrita reumatoida.

Extractul de ciuperca reishi, respectiv germaniul organic reprezinta expresia genei care produce acest ferment cu ajutorul caruia, in continuare, printr-un sir de reactii complexe se produce energie care face posibile toate functiile vitale ale celulelor. Aceasta energie este energia vietii si unica moneda energetica pentru toate functiile celulelor. Avand in vedere ca radicalii liberi de tipul oxiradicalilor sunt subproduse ale proceselor prin care se obtine energie in fiecare celula, acestia sunt o amenintare constanta pentru sanatate. De aceea, in corpul uman antioxidantii se sintetizeaza endogen (in interiorul celulelor, acolo unde sunt cei mai necesari). Acestia sunt peroxidaza glutation, superoxid dismutaza, catalaza, scvalen si coenzima Q10. Ultimii doi antioxidanti sunt dupa structura izoprenoizi, scvalenul este un component important al fiecarei membrane celulare, iar coenzima Q10 este prezenta in mitocondrii. Antioxidantii izoprenoizi se obtin din hrana si despre ei se spune ca sunt exogeni.

Este dovedit ca capsula de Ge132 prin actiunea sa total sinergetica, datorita formulei si continutului sau unic ajuta in mod serios in toate segmentele acestui proces de importanta vitala. Aceasta o dovedesc, fara dubii, numeroasele declaratii ale multor utilizatori care au gasit in aceasta capsula rezolvarea pentru problemele lor de sanatate.

Rolul complexului Ge132

" Daca nu esti pregatit sa-ti schimbi modul de viata, nu poti fi ajutat " Hipocrate
Este cunoscut faptul ca perioada de viata si starea de sanatate a omului modern, pe langa mostenirea genetica, in cea mai mare masura sunt determinate de calitatea alimentatiei, caracteristicile mediului ecologic in care traieste, precum si ritmul de viata, care deseori este suprasolicitat datorita unor obiceiuri proaste si nesanatoase. Nimic din cele prezentate nu este in favoarea sanatatii. Dimpotriva. in ultimul secol, prin ''dezvoltarea civilizatiei'' viata omului modern, s-a schimbat drastic, mai ales structura alimentatiei, si prin aceasta s-a schimbat semnificativ si situatia mortalitatii.

Utilizarea masiva de mari cantitati de "hrana industriala" (hrana cu continut mare de erbicide, pesticide, antibiotice, hormoni, pe langa acizii grasi suprasaturati, colesterol, zaharuri, si alimente rafinate) si consumul redus de nutrienti necesari, duce la schimbari patologice in functionarea organelor, astfel distrugandu-se armonia interioara a organismului si favorizand imbolnavirea. Este tot mai mare numarul de oameni supraponderali, si ceea ce este mai ingrijorator, este in continua crestere si numarul de copii supraponderali. Prin urmare diabetul s-a extins la nivel de epidemie. Dizarmonia aparuta ca urmare a stilului de viata caracterizeaza de asemenea un suficit oxidativ foarte ridicat si un deficit foarte ridicat de antioxidanti. Aceasta situatie este dovedita de numeroase cercetari, care confirma ca la marea majoritate a oamenilor exista un deficit constant de nutrienti de baza: microelemente, vitamine, acizi grasi nesaturati.
Este tot mai mare numarul de oameni care sufera de boli ischemice ale inimii si creierului, una din cele mai raspandite cauze de mortalitate la omul modern, este enorma raspandire a bolilor maligne (in primul rand cancerul la plamani - ca urmare a fumatului, este tot mai crescut numarul de imbolnaviri de cancer gastrointestinal, ca urmare a unei alimentatii gresite si nesanatoase, ceea ce bineinteles duce la numeroase cazuri de moarte prematura.

Se pune intrebarea: Ce trebuie facut sa preintampinam toate acestea? Singurul raspuns corect este urmatorul: Completarea alimentatiei cu nutrienti esentiali si schimbarea modului de viata, singura masura corecta si etiologic justificata, masura preventiva inainte de toate, si modalitate eficace de corectare a bolilor provocate de dezvoltarea civilizatiei.

Date generale despre suplimentele biologic active (SBA)
SBA sunt complexe naturale adaptogene, necesare pentru asigurarea unei functionari optime, din punct de vedere fiziologic, a organismului uman. V. A. Tutelian si colaboratorii sai (1999) definesc suplimentele biologic active (SBA) ca fiind concentrate de materii biologice active in mod natural, incluzand materii de alimentatie esentiale, strict necesare. Aceste materii permit completarea deficitului alimentar al omului modern si suplimentarea alimentatiei acestuia cu vitamine, materii minerale, microelemente, fibre si alte componente necesare pentru buna functionare a organismului. S-a dovedit indubitabil ca efectele fiziologice produse de SBA, asupra multor functii si reactii ale organismului, sunt intru totul comparabile cu efectele preparatelor farmacologice, dar fara nici o contraindicatie. Complexul
Ge132 este un SBA multicomplex, care din punct de vedere al compozitiei si efectului componentelor reprezinta o cerinta de necontestat pentru sanatate, si un raspuns la timpurile in care traim. Ajuta si nu dauneaza pentru ca are materii biologic active, vitamine, microelemente, amine biogene, neuromediatori, materii care au o actiune farmacologica.

Rolul complexului Ge132 ca supliment biologic activ (supliment dietetic) in biocorectarea imbolnavirilor omului modern.
Multe rezultate stiintifice despre mecanismul de actiune preventiv-terapeutica a micronutrientilor complexului
Ge132 sunt o dovada incontestabila a contributiei importante a acestuia la procesele metabolice atat in cazul unui organism sanatos cat si la un organism bolnav. Aceleasi rezultate confirma ca actiunea acestuia are mai multe nivele si puncte de actiune preventiv-terapeutica. In aceasta consta de fapt diferenta dintre suplimentele biologic active si cele sintetice din preparatele farmacologice care au o actiune foarte ingusta si directionata, de multe ori cu numeroase contraindicatii. Sa enumeram cateva nivele principale ale actiunii biologice a complexului Ge132, ca supliment biologic activ, respectiv supliment dietetic:
1. Actiune specifica, respectiv reglarea reactiilor biochimice si a functiilor fiziologice caracteristice pentru complexul
Ge132, care se refera inainte de toate la actiunea de alimentare a celulelor cu oxigen si energie;
2. Actiune nespecifica, participa activ la reglarea unui spectru larg de alte reactii biochimice si functii fiziologice in paralel cu respectarea principiului de viata sanatoasa si alti factori regulativi;
3. Actiune fiziologica, respectiv reglarea reactiilor biochimice si functiilor fiziologice in conditiile functionarii normale a organismului (actiunea acestuia foarte intensiva si imunostimulativa), dar si reglare functiilor biochimice si fiziologice dereglate, in conditiile unui stres intensificat sa unei boli;
4. Actiune sinergetica, respectiv actiune simultana - interactiunea tuturor componentelor sale biologic active si atingerea efectului fiziologic dorit, complexul
Ge132 care are, spre deosebire de medicamentele oficiale, si multi alti nutrienti cu actiune punctuala. Este important sa specificam ca daca multe medicamente ale medicinei oficiale au deseori multe contraindicatii, complexul Ge132 aproape ca nu are, (nu se recomanda doar femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza, si persoanelor care fac dializa) intrucat fiziologia actiunii sale si efectele terapeutice se realizeaza prin mecanisme fiziologice. Complexele sunt intotdeauna de preferat, pentru ca prin administrarea mai multor componente deodata se intareste actiunea si eficacitatea fiecaruia in parte. Este, printre altele, una din caracteristicile esentiale care recomanda acest produs.

''Hrana ta sa-ti fie leac, iar leacul sa-ti fie hrana'' scria demult Hipocrate.

Din pacate, cu totii stim ca o alimentatie adecvata si rationala este deocamdata un ideal aproape de nerealizat pentru majoritatea oamenilor, pentru ca peste tot a pus stapanire hrana industriala (alimente rafinate moarte, fara minerale, microelemente, acizi grasi nesaturati), insotita tot mai des, in diferite forme conservate de potentiale boli). Oamenii care se ocupa serios de aceasta stiinta si care inteleg aceasta problema stiu si recomanda o metoda eficace de rezolvare a acestei probleme si calea cea mai rapida de iesire din acea situatie, respectiv prin includerea suplimentelor biologic active in alimentatie. Unul din SBA cele mai eficace este chiar complexul Ge132 despre care discutam. De eficacitatea acestuia s-au convins multi, si printre ei se afla si subsemnatul.

Laptisorul de matca

Oamenii de stiinta considera laptisorul de matca un apogeu al biosintezei naturale, intrucat contine toate elementele necesare pentru cresterea, dezvoltarea si functionarea normala a organismului uman. Acesta contine albumine, grasimi, carbohidrati, un complex ideal de minerale si vitamine, enzime, coenzime, biotine, acizi nucleic. Structura il recomanda ca necesar in medicina umana, mai ales in pediatrie si geriatrie. In numeroase studii clinice s-a dovedit ca laptisorul de matca regenereaza celulele. Prin experimente in vitro si in vivo s-a dovedit fara dubii ca acesta regenereaza celulele pancreasului. Raspunderea o poarta peptida cu actiune hormonala, care s-a izolat din laptisorul de matca. Experientele utilizatorilor vorbesc despre actiunea pozitiva a laptisorului de matca in vindecarea celulelor nervoase. Acest lucru a fost confirmat de studiile publicate. Oamenii de stiinta sunt de acord ca laptisorul de matca incetineste imbatranirea intrucat contine acizi pantotenici superiori (vitamina B5) mai mult decat orice alt substanta de origine vegetariana sau animala. Structura sa il recomanda pentru utilizare, ori de cate ori trebuie actionat pentru ridicarea calitatii vietii si a puterii de viata. Trebuie, de asemenea, spus ca acesta mareste nivelul de albumine si globuline, tratand cu succes anemiile, el mai are un puternic efect bronhodilatator si este recomandat pentru reducerea urmarilor stenocardiei. (despre laptisorul de matca este scris mai mult in cartea ''Calea pentru o viata sanatoasa''.)

Ganoderma Lucidum (Reishi)

Componentele capsulei Ge132 actioneaza sinergetic, prin actiunea lor cumulata se mareste puterea fiecarei componente in parte. Extractul de ciuperca reishi, (germanium organic) este esential pentru producerea de peroxidaza glutation, antioxidant principal al corpului, care se gaseste in fiecare celula.

Desi diferite materii pot actiona ca antioxidanti, un lucru au in comun - capacitatea de a stabiliza echilibrul dintre electronii neimperecheati si de a neutraliza actiunea potential nociva a radicalilor liberi, fara a deveni in acelasi timp ei insisi instabili. Radicalii liberi, si nu e rau sa o mai spunem o data, sunt necesari, dar periculosi.

Atunci, ce e de facut? Radicalii liberi sunt molecule (materii) care au un electron neimperecheat si prin urmare sunt foarte reactivi (sunt instabili, reactioneaza usor cu alte materii din jurul lor), iar in lumea vie au un rol foarte important caci sunt produsi in procese fiziologic normale. Sursa radicalilor liberi este, printre altele, si procesul de obtinere a energie in celule, in care se ajunge la reactia glucozei cu oxigenul pentru a se obtine energia prin reactii de oxidare-reducere in mitocondrii. Producerea de radicali liberi se mareste in cazul activitatilor fizice, mancatului, si in timpul luptei cu boala. Un numar mai mic de radicali liberi vine din mediul inconjurator.

De exemplu, radicalii liberi din piele pot apare prin actiunea razelor ultraviolete. De asemenea, suntem inconjurati de tot felul de poluatori care adesea sunt ei insisi radicali liberi si pot sa influenteze neconvenabil asupra unor procese metabolice. Sa nu uitam poluarea radioactiva care este tot mai prezenta, si care pe zi ce trece produce conditii tot mai nocive pentru sanatate. si aceasta poluare este un generator puternic de radicali liberi. Acestia sunt periculosi. Pentru ca in scopul realizarii echilibrului, distrug stabilitatea altor molecule din jur, si uneori declanseaza reactii in lant care pot scapa controlului.
Ciuperca reishi, Ganoderma Lucidum

Ciuperca reishi, a carei denumire completa in japoneza este Ling Zhi Reishi, se utilizeaza de mii de ani in medicina traditionala a popoarelor asiatice si se spune ca are caracteristici miraculoase. De aici si denumirea in chineza veche pentru aceasta ciuperca: copacul vietii, ciuperca longevitatii, sau iarba cerului. Medicii dinastiei imperiale Ming scriau ca consumul indelungat al acesteia contribuie la sanatate si longevitate. De secole se stie ca aceasta se poate lua zilnic fara a avea efecte nocive. Avand in vedere ca are o consistenta lemnoasa, rareori se utilizeaza ca hrana, deseori pentru prepararea ceaiului. Cel mai adesea i se atribuie calitati de cum sunt protejarea sanatatii, intarirea capacitatilor de aparare si indepartare a starilor de oboseala, dar si de vindecare a infectiilor. In ultimii 15 ani a crescut simtitor interesul stiintei oficiale fata de aceasta ciuperca. In baza unor numeroase cercetari s-a stabilit ca ciuperca reishi este bogata in substante antivirotice si antibacteriologice, asemanator altor antibiotice naturale. Acidul ganodermic, izolat din aceasta ciuperca are calitati antialergice si imunostimulative dovedite. Oamenii de stiinta au demonstrat, printre altele, ca unele polizaharide izolate in ciuperca reishi pot fi de real ajutor ca agent terapeutic in tratarea unor tumori. Alte componente au demonstrat in cursul cercetarilor experimentale o actiune cardiotonica, antidiabetica, antihipertensiva, antiagregatica sau efect pozitiv in reducerea colesterolului serumatic.
Reishi astazi

Astazi, de asemenea, stim sigur ca extractul acestei ciuperci poate fi un mijloc eficace pentru intarirea mecanismelor de aparare imunologice, repararea homeostazei functionarii fiziologice a organelor interne, (intelepciunea mentinerii sanatatii consta in intelepciunea realizarii unui echilibru si a unei colaborari echilibrate intre toate componentele organismului), repararea functiei ficatului in cazul unor deteriorari toxice de lunga durata cu medicamente sau alcool, tratamentul impotriva infectiilor virotice si bacteriologice, mai ales in cazul cailor respiratorii, astmului si bronsitei cronice, reducerea tensiunii arteriale si reglarea colesterolului. Daca la acestea se adauga si repararea functiei sistemului digestiv, este clar ca ciuperca reishi are locul sau important in medicina alternativa, dar ca un produs medicinal ajutator.

Ceaiul verde Camellia sinensis

Ceaiul verde provine din tarile Orientului indepartat, China, Ceylon, Japonia, unde traditia consumarii de ceia verde dateaza de mai bine de 4000 de ani, iar noi europenii am descoperit relativ recent beneficiile acestuia. Ceaiul verde se obtine din Camellia sinensis, la fel ca si ceaiul negru. Ce fel de ceai se obtine depinde in cea mai mare masura de procesul de productie. Deosebirea principala in productie este aceea ca la productia de ceai verde foile plantei se oparesc numai dupa care se usuca la aer, fara a se ajunge la fermentare si oxidare, iar ceaiul pastreaza culoarea verde fara a pierde enzimele si celelalte componente pretioase. Acesta este ceaiul vedre japonez. Ceaiul verde chinezesc se prajeste si de aceea isi pierde culoarea verde inchizandu-se la culoare, si de aceea este cunoscut ca ceai negru.

In ce consta secretul medicinal al ceaiului verde?

O mare parte a secretului se afla din componenta sa chimica, el avand mai bine de 300 de componente, dintre care cele mai importante sunt polifenolii, cofeina, proteinele, diferite uleiuri eterice, vitamine si minerale. Cercetarile au aratat ca numai 4% din populatie consuma cu regularitate acest produs extrem de sanatos, deci sper ca acest articol ar putea sa modifice acest numar. Iata care este motivul: deja s-a spus ca polifenolii sunt unul din cele mai importante componente ale ceaiului verde. Este vorba de compusi cu actiune puternic antioxidanta, care participa la neutralizarea radicalilor liberi, reducand prin aceasta posibilitatea aparitiei tumorilor (ma refer mai ales la tumori ale esofagului, stomacului, intestinului subtire li ficatului), si ne apara de unele boli ale inimii si vaselor sanguine. Numeroase cercetari arata ca persoane cu diferite boli ale inimii care au consumat in mod regulat ceai verde au redus simtitor pericolul de moarte comparativ cu cele care nu au baut ceai verde.

De ce este cofeina din ceaiul verde mai „buna" decat cea din cafea?

Teoretic vorbind, este vorba de o componenta cu aceeasi formula chimica si actiune similara. Cofeina actioneaza ca un stimulator, mareste concentratia si mentine organismul in stare de trezie. Ceaiul verde, pe langa cafeina mai contine alte componente similare cu aceasta, cum sunt teofilina si teobromina care intaresc actiunea acesteia. Cofeina are si multe caracteristice negative, ea poate produce nervozitate, stare de surescitare si tremurul mainilor, ceea ce se observa la consumatorii de cantitati mari de cafea. La ceaiul verde, actiunea sinergetica a celorlalte componente, mai ales a aminoacizilor, L-teaninei, reduce actiunea negativa a cofeinei intarind actiunea de tonifiere produsa de ceaiul verde. Datorita actiunii cunoscute a cofeinei, consumul de ceai verde seara nu se recomanda persoanelor sensibile la cofeina.

Extractul de ficat si de cartilaj de rechin (Complex de proteine din rechin)

Centrophorus squamosus, Squalus acanthias si Cethorinus maximus

Ficatul de rechin reprezinta 25% din greutatea acestuia. Extractul de care vorbim se obtine de la trei tipuri de rechini: Centrophorus squamosus, Squalus acanthias si Cethorinus maximus.

Uleiul de ficat de rechin se utilizeaza din timpuri stravechi in Groenlanda, Scandinavia si Japonia, pentru vindecarea ranilor si racelii. Astazi se utilizeaza pentru intarire, ca terapie ajutatoare in cazul cancerului, pentru a impiedica urmarile nocive ale iradierii dupa radioterapie si hemoterapie (stimuleaza formarea de celule de aparare), si se utilizeaza pentru prevenirea racelii si gripei. Extern, uleiul de ficat de rechin se utilizeaza pentru protectia pielii, pentru vindecarea ranilor, la cancerul de piele (care, printre altele, apare ca urmare a unei expuneri tot mai mari la razele ultraviolete).

Este cunoscut ca copii nou nascuti primesc alchilgliceroli din laptele de mama, care ii protejeaza de bacterii si virusi, ei neavand inca dezvoltat sistemul imunitar propriu (laptele de mama are de zece ori mai multi alchilgliceroli decat cel de vaca, iar protenul de rechin are de o mie de ori mai multi decat laptele de mama). Se considera ca aceste 2 componente, alchilglicerolii, sunt raspunzatori de marirea numarului de celule de aparare. in organism, de altfel, ei se gasesc in maduva oaselor, in ficat si in splina. Uleiul de ficat de rechin contine si scvaleni, vitamina A si D, acizi grasi omega 3. De mult timp s-a dovedit si confirmat ca acest ulei este foarte eficace la infectiile care se repeta des (scaderea imunitatii - aprinderi cornice ala gatului, sinusului, bronhiilor), la infectiile virotice (fierbinteala), la alergii, astm, oboseala ca urmare a expunerii continue la stres, in cazul diferitelor tipuri de iradiere, expunerii la diferite chimicale, in cazul reumatismului si bolilor reumatice cronice, in cazul bolilor de piele (psoriazis), precum si la oboseala cronica care este tot mai prezenta in viata omului modern.

Actiunea extractului de cartilaj de rechin

In scopul de a cauta medicamentul pentru vindecarea cancerului, oamenii de stiinta au injectat in excrescentele tumorale ale animalelor de laborator extract de cartilaj de rechin. S-a observat o serioasa diminuare a excrescentei. Concluzia a fost ca s-a realizat inhibarea dezvoltarii si incetinirea vaselor de sange din tesuturile canceroase. Poate ca mai interesante sunt cercetarile pentru rezolvarea tot mai prezentei artrite reumatice. in lume sufera de aceasta boala circa 40 milioane de oameni, in cea mai productiva perioada a vietii, intre varsta de 30 si 40 de ani. si aici s-au obtinut rezultate semnificative. si cercetarile continua.

Extractul de trandafir (macese), Rosa canina

Extractul de trandafir are o componenta chimica foarte complexa, cu mai mult de 300 de compusi, iar componentele de baza sunt: citronelolul, fenil etanolul, geraniolul, nerolul, farnesolul, stearpoten nonanolul, linalolul, fenilacetaldehidele, citralul, carvonele, citronelil acetatul, 2-phenilmethil acetatul, metil eugenolul, eugenolul.
Extractul de trandafir actioneaza ca un factor antiseptic, antivirotic, astringent, bactericid, regland functia glandelor cu secretie interna. Actioneaza pozitiv si calmant in cazul durerilor prezente la ciclul menstrual, are efecte cosmetice, indeparteaza petele de pigment, imbunatateste functia urogenitala, reduce simptomele inflamante.


Rezumat

Prin experimentele pe animale s-a dovedit ca uleiul de ficat de rechin impiedica dezvoltarea vaselor sanguine din tesuturile canceroase. Pentru ca cancerul sa se raspandeasca si sa inainteze este necesar ca el sa-si dezvolte propriile vase sanguine, care servesc la alimentarea cu oxigen si materii hranitoare. Componentele uleiului de ficat de rechin impiedica dezvoltarea de vase sanguine noi si, in acest fel, impiedica dezvoltarea tesutului canceros (spuneam despre actiunea similara a extractului de ceai verde, care, de asemenea, se afla in complexul GE 132). Conform cercetatorilor japonezi, uleiul de ficat de rechin contine componente (carbohidrati nesaturati), care reactioneaza, in celulele si tesuturile organismului, cu apa eliberand astfel oxigenul. Acesta este combustibilul principal al celulei, iar concentratia marita de oxigen mareste nivelul de energie al intregului organism. in acest mod se influenteaza imbunatatirea tuturor functiilor vitale. Se stie ca copii care au supt lapte de mama se imbolnavesc mai rar, si au o imunitate mai mare in cursul vietii. Alchilglicerolii din laptele de mama se considera raspunzatori pentru sistemul imunitar al sugarilor, pana ce acestia isi dezvolta propriile celule de aparare. O alta componenta activa a uleiului de ficat de rechin este squalamina, care s-a dovedit ca actioneaza impotriva bacteriilor, ciupercilor, si impiedica in mod eficace dezvoltarea vaselor sanguine ale tesutului malign.

Comentariu

Unul din factorii importanti pentru o viata sanatoasa este alimentatia sanatoasa. In ultimul timp problema alimentatiei sanatoase i se rezerva o atentie tot mai mare, desi deseori se intalnesc recomandari contradictorii si nicidecum justificate. Aceste recomandari de tipul ''ceea ce te satura te si ingrasa'' iar grasimea se considera un sinonim al sanatatii, cel mai adesea vin din partea producatorilor de alimente. si din punctul lor de vedere acest lucru este justificat. Dar noi trebuie sa urmarim propriul interes, care, inainte de toate, este SANATATEA. Nerespectarea cerintelor unei alimentatii sanatoase de regula duce la dezvoltarea unor schimbari antepatologice si apoi patologice. Se stie ca printre factorii esentiali ai unei alimentatii sanatoase se numara aminoacizii, vitaminele, mineralele, acizi grasi nesaturati, fibrele dietetice. Lipsa unor elemente solicita introducerea acestora in organism cu ajutorul suplimentelor biologic active in alimentatie. intelepciunea consta in a gasi cel mai potrivit produs in multitudinea de produse similare oferite. Amestecul exclusiv din complexul GE 132 cu cele sase componente puternice din familia nutrientilor, contine tot ce este necesar pentru bioreglarea si indepartarea cauzelor aparitiei multor boli. Mutarea este in mainile noastre.

Trebuie sa ne schimbam obiceiurile, cine nu este pregatit sa o faca, se afla pe traseul vasului Titanic care s-a ciocnit cu un aisberg. ''DACA NU ESTI PREGATIT SA-TI SCHIMBI MODUL DE VIATA, NU POTI FI AJUTAT'' a scris candva HIPOCRATE.

SEO