promotii

International Health

Compania International Health este prezenta pe piata Balcanica de aproape 10 ani. Din momentul aparitiei noastre si pana in prezent am continuat sa introducem pe piata produse inovatoare, concepute exclusiv pentru dumneavoastra. Scopul International Health este acela de a oferi cele mai bune servicii pentru imbunatatirea si infrumusetarea vietii.

International Health este unic distribuitor si importator legal al grupului de suplimente alimentare sub denumire de GE132 (germaniu organic) si figureaza ca cea mai complexa formula de antioxidanti din Japonia pentru piata Balcanica si europeana. Produsul este inregistrat in Romania, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Slovenia si Italia.

Succesul unei cooperari consta in relatia de calitate intre producatori si consumatori, iar aceasta este reteta succesului nostru de-a lungul anilor.

Cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru dvs., familie si prietenii dvs este de a include produsul GE132 in dieta de zi cu zi si astfel sa se previna efectele nocive ale factorilor de diferite tipuri, care zilnic devin o parte din viata noastra. Ganditi-va la dvs si la sanatatea dumneavoastra!


SEO